ΠΡΟΙΟΝΤΑ CATERPILLAR

Η Caterpillar είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χωματουργικών και λατομικών μηχανημάτων, diesel και φυσικού αερίου, και βιομηχανικών αεροτουρμπίνων.

Η Caterpillar διαθέτει περισσότερα από 300 είδη μηχανημάτων και προσανατολίζεται στήν ιδιαίτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, στην συνεχή προσαρμογή με την εξέλιξη και στην υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση.

Από την δημιουργία της ΕΛΤΡΑΚ το 1982, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ένα από τους πιο επιτυχημένους διανομείς της Caterpillar στον κόσμο σε όρους μεριδίων αγοράς όχι μόνο στον τομέα των μηχανημάτων αλλά και στις μηχανές Diesel, τόσο για υδροπροώθηση όσο και για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ΕΛΤΡΑΚ CAT και η ΕΛΤΡΑΚ Βουλγαρίας προσφέρουν μία πλήρη γκάμα CATERPILLAR σε μία ποικιλία τομέων, όπως λατομεία, ορυχεία, κατασκευές, υδροπροώθηση, ηλεκτρική ενέργεια και αποθηκεύσεις.

Παρέχουμε πωλήσεις, ανταλλακτικά και service καθώς και μακροχρόνια μίσθωση και επινοικίαση για όλο το εύρος των προϊόντων Caterpillar.

Μεταξύ των προσφερόμενων μοντέλων είναι, προωθητές γαιών, ισοπεδωτές γαιών, υδραυλικοί εκσκαφείς, αποξέστες γαιών, φορτηγά βαρέως τύπου, φορτωτές, φορτωτές-εκσκαφείς, τηλεσκοπικοί και μικροί φορτωτές τύπου SSL.

Για το τομέα της ενέργειας, παρέχουμε γεννήτριες όλων των τύπων και μεγεθών. Γιά την ναυτιλιακή βιομηχανία παρέχουμε επίσης μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και εφοδιασμού. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μηχανημάτα διακίνησης υλικών, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από ανυψωτικά και περονοφόρα CAT.

Οι υπηρεσίες μας μετά την πώληση διευκολύνουν τον κάτοχο ώστε να εκμεταλεύεται στο maximum τα CAT μηχανήματά του!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω