Ανυψωτικά - Παλετοφόρα - Περονοφόρα

Τα ανυψωτικά - περονοφόρα Caterpillar παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις μηχανημάτων διακίνησης υλικών, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από ανυψωτικά και περονοφόρα (περονοφόρων αντίβαρου και αποθήκης) μηχανήματα, που προσφέρουν απαράμιλλη παραγωγικότητα, αντοχή και λειτουργικότητα. Όλη η σειρά των ανυψωτικών – περονοφόρων Caterpillar κατασκευάζονται στην Δυτική Ευρώπη και Ιαπωνία.

Ακόμα η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. να προσφέρει για τα ανυψωτικά - περονοφόρα:

  • Βραχυχρόνια μίσθωση
  • Μακροχρόνια μίσθωση
  • Συμβόλαια συντήρησης και επισκευών και
  • Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα μέσω των υποκαταστημάτων της (ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Η γκάμα των μηχανημάτων που προσφέρει η Caterpillar στην Ελλάδα είναι:

Α) ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ CATERPILLAR

  • ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ / ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ (1.50 – 16.00 τόνους)
  • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ / ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ (1.50 – 5.00 τόνους)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ CATERPILLAR (1.00 – 5.50 τόνους)

Β) ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ CATERPILLAR

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΒΑΞΗΣ (Stackers)

Τα ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης της Caterpillar είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δίνουν λύσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, Τα μοντέλα της σειράς Ί΄ παρέχουν τη δυνατότητα αρχικής ανύψωσης από το έδαφος για εργασίες πάνω σε ράμπες. Τα μοντέλα της σειράς ‘S’ είναι εξοπλισμένα με ανοιχτά πόδια στήριξης για το χειρισμό παλετών κλειστών και από τις τέσσερις πλευρές. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: α) Ανυψωτικά πεζού χειριστή, β) Ανυψωτικά με πλατφόρμα, γ) Διπλής στοίβαξης με πλατφόρμα και δ) Ανυψωτικά όρθιου χειριστή.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ (Pedestrian & Ride On Pallet Tucks)

Τα αθόρυβα και πανίσχυρα αυτά παλετοφόρα είναι ιδανικά για την μεταφορά φορτίων. Τα μηχανήματα αυτά κινούνται με ηλεκτροκινητήρα AC και διαθέτουν άριστη πρόσφυση πάνω σε ράμπες, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση οπισθοχώρησης ακόμα και όταν είναι φορτωμένα. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές κινητήριων τροχών ή τροχών φορτίου ώστε να καλύπτονται όλες οι εφαρμογές. Διαθέσιμα σε μοντέλα πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, καθιστού χειριστή και όρθιου χειριστή, τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Caterpillar αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες της αποθήκης σας.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ (Order Pickers)

Είτε η συλλογή γίνεται σε χαμηλό, είτε σε μεσαίο, είτε σε μεγάλο ύψος, τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της Caterpillar είναι τα καλύτερα. Γιατί; Γιατί υπάρχει ένα μηχάνημα για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή και επειδή όλα τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα με βασικό γνώμονα την άνεση του χειριστή. Όσο πιο άνετα εργάζεται ο χειριστής τόσο, όσο πιο εργονομικά είναι τα χειριστήρια, τόσο καλύτερη είναι η συλλογή των παραγγελιών και τόσο μεγαλύτερος ο όγκος εργασίας που διεκπεραιώνεται σε κάθε βάρδια. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: α) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών χαμηλού επιπέδου, β) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μεσαίου επιπέδου και γ) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών υψηλού επιπέδου

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΤΕΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (Reach Trucks)

Σχεδιασμένα με γνώμονα τις παραμέτρους που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία ποιότητα, αντοχή και εξυπηρέτηση πελατών, τα ανυψωτικά της σειράς NR-N διαθέτουν κορυφαία ανυψωτική ικανότητα, ευρύχωρη καμπίνα χειριστή, βελτιωμένη εργονομία και τον ιστό ‘powerRamic’ με τους υδραυλικούς κυλίνδρους ενσωματωμένους στον ιστό, ώστε να βελτιώνετε σημαντικά η ορατότητα του χειριστή από το έδαφος έως το ανώτερο επίπεδο εργασίας. Τα μηχανήματα διαθέτουν σύστημα εκκίνησης με κωδικό ΡΙΝ για έως και 30 διαφορετικούς χειριστές, που εμποδίζει επίσης τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Επιπλέον, ο τεχνικός να ρυθμίσει έως και 25 παραμέτρου, προσαρμόζοντας το μηχάνημα στις ικανότητες ή ανάγκες του εκάστοτε χειριστή

Γ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Η έγκαιρη συντήρηση από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. μπορεί να μειώσει τον χαμένο χρόνο και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας. Τα προγράμματα μας διασφαλίζουν έγκαιρο και επαγγελματικό σέρβις, παρέχοντας στους πελάτες ακριβή περιγραφή του κόστους και πλήρη έλεγχο όσον αφορά τα έξοδα λειτουργίας. Παράλληλα με τη μεγιστοποίηση της αξίας μεταπώλησης των μηχανημάτων, τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να βελτιώνουν την απόδοση των περονοφόρων, να βελτιστοποιούν τη χρήση τους και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των εργασιών σας. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αποθεμάτων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και μοντέλα ανυψωτικών μέσω των κεντρικών αποθηκών και υποκαταστημάτων μας. Ανταλλακτικά που δεν είναι αμέσως διαθέσιμα, θα παραδοθούν εντός 24 ωρών από τη παραγγελία τους.

Δ) ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με 12μηνη εγγύηση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για 36 έως 60 μήνες με επιπλέον κόστος η με συμφωνητικό συντήρησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το επίσημο site των CAT Lift Trucks

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω