Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Valeo στην Φουενλαμπράδα

Ένα μοναδικό ταξίδι στην πανέμορφη Μαδρίτη πραγματοποιήθηκε από τις 07 έως 10 Φεβρουαρίου 2019 για 5 συνεργάτες της ΕΛΤΡΕΚΚΑ μετά από προωθητική ενέργεια για τα προϊόντα της Valeo.

Επισκέφθηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Valeo στην Φουενλαμπράδα όπου κατασκευάζονται τα σετ συμπλέκτη aftermarket.

Οι ταξιδιώτες είχαν χρόνο να επισκεφθούν γνωστά αξιοθέατα της Μαδρίτης όπως το μουσείο Prado, το Βασιλικό παλάτι καθώς και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ρεαλ! Εκτός όμως από τα όμορφα αξιοθέατα έζησαν μια μοναδική εμπειρία  προσομοίωσης sky diving στο κέντρο ψυχαγωγίας Madrid Fly.

Σεμινάριο 30 Ιανουαρίου 2019-"Diagnostics over Internet Protocol"

Ξεκίνησε η σειρά σεμιναρίων της ΕΛΤΡΕΚΚΑ για το 2019. Στις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Diagnostics over Internet Protocol». Το σεμινάριο παρακολούθησαν 60 συνεργάτες και τα θέματα που καλύφθηκαν είναι:

  • Νέοι μέθοδοι διάγνωσης / νέα πρωτόκολλα επικοινωνίας η πρόκληση στα διαγνωστικά σήμερα.
  • Ειδικός εξοπλισμός διαγνωστικού συνεργείων με συμβατότητα DoIP/Ethernet Protocoll
  • Δικτυωμένο Συνεργείο-Δικτυωμένο Όχημα
  • Central Gateway-Emergency Call System

Τεχνικά σεμινάρια στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2018

Στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκαν  με μεγάλη επιτυχία δύο ακόμη σεμινάρια με θέμα «Υβριδικά οχήματα - Diagnostics over Internet Protocol» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΕΛΤΡΕΚΚΑ στην Νέα Κηφισιά. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 90 μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι οχημάτων και ενημερώθηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για θέματα όπως τα εξής:

  • Βασικές Αρχές Λειτουργίας Υβριδικών Οχημάτων
  • Ασφάλεια Εργασίας σε Υβριδικά Οχήματα
  • Υβριδικό Σύστημα Toyota
  • Νέοι μέθοδοι διάγνωσης / νέα πρωτόκολλα επικοινωνίας
  • Ειδικός εξοπλισμός συνεργείων με συμβατότητα DoIP

Τεχνικό Σεμινάριο στα Χανιά "Υβριδική Τεχνολογία"

Στις 04/07 πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Υβριδική Τεχνολογία», στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανιών. Συνολικά το σεμινάριο παρακολούθησαν 27 άτομα, μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων . Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την διεξαγωγή και νέου τεχνικού σεμιναρίου ΕΛΤΡΕΚΚΑ, στο σύντομο μέλλον.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω