Τεχνολογία Caterpillar - Τέλειος συνδυασμός με μηχανήματα CAT και την υποστήριξη της ΕΛΤΡΑΚ

Η επιλογή για τον φορτωτή 966 δεν ήταν κάτι το επαναστατικό για την παραγωγική μονάδα με έδρα την κεντρική Ελλάδα. Η ιστορία ιδιοκτησίας Caterpillar μηχανημάτων, η αξιοπιστία τους και οι άριστες σχέσεις με την ΕΛΤΡΑΚ, τον αντιπρόσωπο της Caterpillar στην Ελλάδα, ήταν από μόνα τους τα στοιχεία που χρειάζεται κάθε υποψήφιος αγοραστής για να πειστεί.

Η αξιοπιστία του C9.3 ACERT™, η αυξημένη αντοχή των μερών και η ευκολία χειρισμού (συμπεριλαμβανομένων της ορατότητας και απαράμιλλης άνεσης καμπίνας) μαζί με την αυξημένη ασφάλεια ήταν ζητούμενα για να ικανοποιηθεί τόσο η ανάγκη για την μεγιστοποίηση της δράσης του μηχανήματος όσο και των χειριστών του.

"Ως ιδιοκτήτης (και ο ίδιος περιστασιακά χειριστής) εξεπλάγην θετικά όταν είδα να επαληθεύονται όλες οι υποσχέσεις του σύμβουλου πωλήσεων της ΕΛΤΡΑΚ για αυξημένη παραγωγικότητα και οικονομία" σχολιάζει ο εκ τον ιδιοκτητών της μονάδας.

Πράγματι με 10% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα από το προηγούμενο μοντέλο, βελτιωμένη αλλαγή ταχυτήτων, 15% οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου (το σημαντικότερο αστάθμητο κόστος κάθε μονάδας) και τις νέες αυτοματοποιήσεις κατευθείαν στα δάχτυλα του χειριστή, ο φορτωτής εξοικονομεί χρόνο και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα από την πρώτη κιόλας μέρα.

 

 "Αυτό που δεν είχα ξαναδεί με τα προηγούμενα μηχανήματα είναι πως η νέα τεχνολογία με τους νέους σένσορες, έρχονται και 'αγκαλιάζουν' το μηχάνημα και σου δίνουν άμεσα πληροφορίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις ανάλογα με τα πραγματικά δεδομένα" μας λέει ο υπεύθυνος βάρδιας κατά την επίσκεψη μας.

Συνεχίζει "Το VisionLink μου επιτρέπει να βλέπω σε πραγματικό χρόνο τη τοποθεσία που εργάζεται το κάθε μηχάνημα καθώς και να ορίζω με ακρίβεια τις συντεταγμένες στο εργοστάσιο μας που μπορεί να κινείται. Επίσης βλέπω τη στάθμη καυσίμων αλλά και τον τρόπο που έχει χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα στην ημερήσια λειτουργία του. Αυτό όμως που πραγματικά μας εξέπληξε θετικά είναι η εφαρμογή του ζυγιστικού. Πραγματικά η πληροφορία για την σωστό γέμισμα του κουβά επιτρέπει ακόμη και στους πιο έμπειρους χειριστές μας να ανέβουν επίπεδο και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στην παραγωγικότητα της μονάδας χωρίς αχρείαστη αύξηση εξόδων".

Πράγματι, οι τεχνολογίες "Cat PAYLOAD", μέτρηση της παραγωγής 2.0, προσφέρει απλή και ακριβή κλίμακα ωφέλιμου φορτίου που επιτρέπει στους χειριστές να παρέχουν ακριβή φορτία και να εργάζονται πιο αποτελεσματικά. Η προηγμένη συνδρομή για την παραγωγικότητα παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια, οι οποίες βοηθούν τον χειριστή να διαχειριστεί και να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των λειτουργιών του σε πραγματικό χρόνο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.

Αν συνεχίσετε με αυτόν τον περιηγητή, τότε συμφωνείτε στην χρήση τους.

Το καταλαβαίνω