Γνωρίζοντας από μικρή ηλικία τον κόσμο της Caterpillar, εργαζόμενος στην οικογενειακή επιχείρηση με αντίστοιχα ανταλλακτικά,  ξεκίνησε την καριέρα του στην Eltrak στα τέλη του 1995.

Έχοντας ενταχθεί στο τμήμα πωλήσεων χωματουργικών μηχανημάτων, απέκτησε 12 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και το 2007 ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος πωλήσεων μικρών μηχανημάτων (Business Construction Products).

Το 2012 επεκτάθηκε ο ρόλος του, αναλαμβάνοντας τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των μισθώσεων μηχανημάτων και εξαρτημάτων όλων των εμπορικών σημάτων της εταιρείας (eltrakrental).

Η αγάπη του για τα μηχανήματα, και ιδιαίτερα για την Caterpillar, τον βοηθά να καθοδηγεί επιτυχημένα τα τμήματα που διοικεί, επιτυγχάνοντας διαρκή ανάπτυξη και σταθερή ανοδική πορεία.

 

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nec lacus venenatis, iaculis ex sit amet, bibendum quam. Maecenas eu magna magna. Proin placerat quis libero a laoreet. Pellentesque lacinia erat sit amet enim ultrices, quis pretium metus pharetra. Etiam pulvinar in ipsum sit amet mollis. 

 

Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2003) με ειδίκευση στη Βιομηχανική Διοίκηση και Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005).

 

Στην οικογένεια της  ΕΛΤΡΑΚ  εντάχθηκε το 2006 εργάστηκε αρχικά ως Account Manager στον τομέα της εξορυκτικής βιομηχανίας (Mining Industry) , στη συνέχεια ως Διευθυντής Υποκαταστήματος Πτολεμαΐδας. Το 2011 ανέλαβε καθήκοντα Area Manager Βορείου Ελλάδος και το 2022 η περιοχή ευθύνης του επεκτάθηκε και στη Θεσσαλία