Το προφίλ της ΕΛΤΡΑΚ

Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελεί μέλος του ευρύτερου ομίλου CP Holdings, ο οποίος ξεκινώντας το 1956 από το Ηνωμένο Βασίλειο, επεκτάθηκε σε διάφορες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, της Αφρικής και στο Ισραήλ. 

Μερικοί από τους βασικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η CP Holdings, είναι η διάθεση εξοπλισμένων επαγγελματικών χώρων, οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, η εμπορία βαρέων μηχανημάτων αλλά και το διεθνές εμπόριο σε τομείς, όπως η γεωργία, η τεχνολογία και λοιπές συναφείς κατηγορίες. Με την ένταξη του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ στο δυναμικό της, η CP Holdings δραστηριοποιείται για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Βουλγαρία, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της, τρεις σημαντικές εταιρείες: την ΕΛΤΡΑΚ και την ELTRAK Bulgaria, που εμπορεύονται, μεταξύ άλλων, την κορυφαία μάρκα Caterpillar και την ΕΛΑΣΤΡΑΚ που εμπορεύεται τη μάρκα Bridgestone.

Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ έχει υπάρξει συνώνυμος της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης. Από την ίδρυσή του ακόμα το 1982, έχει χαράξει μία σημαντική πορεία, με δύο ηγέτιδες μάρκες παγκοσμίως, την Caterpillar και τη Bridgestone, επιδεικνύοντας απαράμιλλη συνέπεια και επαγγελματισμό. Στην συνέχεια πρόσθεσε και άλλες σημαντικές εταιρείες όπως η JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, η MaK με τους ναυτικούς κινητήρες, η Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, η PowerScreen, η MB και η Pronar με κορυφαίο εξοπλισμό θραύσης, διαλογής και ανακύκλωσης. Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, οι πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία στον όμιλο ΕΛΤΡΑΚ, διαφοροποιώντας κατά πολύ τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Μα πάνω απ' όλα, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι έμπειρες ομάδες των συνεργατών σε συνδυασμό με τη δέσμευση και τις αξίες του ομίλου, που συνοψίζονται ακολούθως: Ακεραιότητα, αποδοτικότητα, καινοτομία, ομαδικό πνεύμα με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη της κοινωνίας.

Σκοπός, Πολιτική Ποιότητας & Αξίες

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε, ανά πάσα στιγμή και απρόσκοπτα, ποιοτικά προϊόντα
και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο και την εξέλιξή τους.

Ένα από τα στοιχεία που καθιστούν την ΕΛΤΡΑΚ ηγέτη στην κατηγορία της, είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας. Η ποιότητα αποτελεί κρίσιμο συστατικό στην καθημερινότητά μας και αποφασιστικό κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας με σκοπό πάντα να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Το σύνολο των ενεργειών και λειτουργιών του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για να υποστηρίξει τις θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τον Όμιλο μας, από σύστασής του:

ICONTICK Copy

Καινοτομία

ICONTICK Copy

Ομαδικότητα

ICONTICK Copy

Ακεραιότητα

ICONTICK Copy

Τελειότητα

ICONTICK Copy

Απόδοση

Πολιτική Περιβάλλοντος

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ, από την ίδρυσή του ακόμα, διαθέτει μία ολιστική αντίληψη των πραγμάτων, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά τις δραστηριότητες και τις λύσεις, που προσφέρει, υπό το πρήσμα της βιωσιμότητας.  Σε αυτό το πλαίσιο η περιβαλλοντική συνείδηση του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ δεν αφορά μόνο στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων μας αλλά και τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσής μας και την ενίσχυση φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών και προγραμμάτων. Είμαστε ευτυχείς και περήφανοι που το ίδιο ακριβώς πρεσβεύουν και υπηρετούν και οι κορυφαίες εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε.