Πρακτική Άσκηση

 

Η ΕΛΤΡΑΚ, έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βαρέων μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων, προσφέρει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για νέους επαγγελματίες στους τεχνικούς κλάδους. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους ασκούμενους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν ουσιαστική εμπειρία σε ένα πραγματικά επαγγελματικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης οι ασκούμενοι έχουνε την δυνατότηα να

  •  Εργαστούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες στα αυστηρά αμερικανικά πρότυπα της CATERPILLAR, να χειριστούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και να εξοικειωθούν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους του κλάδου.
  •   Συμμετέχουν ενεργά στη συντήρηση, επισκευή και διάγνωση μηχανημάτων, εργαζόμενοι δίπλα σε έμπειρους τεχνικούς μας. Αυτή η άμεση εμπλοκή τους με τα μηχανήματα της CATERPILLAR και άλλων κορυφαίων κατασκευαστών, τους δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

    Το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης  προσφέρει στους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να εξελιχθούν σε υψηλού επιπέδου τεχνικούς.

Οι ασκούμενοι έχουν τη δυνατότητα μελλοντικής απασχόλησης στην ΕΛΤΡΑΚ, ξεκινώντας μια σταδιοδρομία με προοπτικές σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους της βιομηχανίας. 

Οι σπουδαστές έχουνε την ευκαιρία να  να κάνουν την πρακτική τους άσκηση ως:

  • Βοηθός Τεχνίτη ή Ηλεκτρολόγου Χωματουργικών Μηχανημάτων
  • Βοηθός Τεχνίτη ή Ηλεκτρολόγου Ναυτικών Μηχανών
  • Βοηθός Τεχνίτη Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Γερανών
  • Βοηθός Τεχνίτη Γεννητριών
 

    Email*