Ανακοίνωση για Αγορά Ιδίων Μετοχών (30.04.2013)
30/04/2013Ανακοίνωση για Αγορά Ιδίων Μετοχών (01.05.2013)
01/05/2013Ανακοίνωση για Αγορά Ιδίων Μετοχών (30.04.2013)
30/04/2013Ανακοίνωση για Αγορά Ιδίων Μετοχών (01.05.2013)
01/05/201301/05/2013
Συνεργασία ΕΛΤΡΑΚ με Hyster (01.05.2013)
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 7922/06/Β/86/52
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Nacco Materials Handling Group (NMHG) για τη μεταπώληση των ανυψωτικών μηχανημάτων HYSTER ® στην ελληνική και βουλγαρική αγορά. Η ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. θα παρέχει επίσης την τεχνική και εμπορική υποστήριξη των προϊόντων αυτών.
Από το 1989, η HYSTER ® σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε μια γκάμα μηχανημάτων διαχείρισης φορτίων η οποία είναι από τις πλέον ολοκληρωμένες στον κλάδο και καλύπτει από περονοφόρα πολύ στενών διαδρόμων (VNA), μέχρι και βαρέα μηχανήματα διαχείρισης CONTAINER. Η HYSTER ® έχει ηγετικό ρόλο και τα μηχανήματά της θεωρούνται από τα πιο παραγωγικά στον κόσμο. Τα προϊόντα HYSTER ® συνδυάζουν καινοτόμο σχεδιασμό, βιομηχανική ισχύ εξαρτημάτων, καθώς και προηγμένη κατασκευή και έλεγχο ποιότητας.
Ν. Κηφισιά, 30 Απριλίου 2013
Σχετικά Άρθρα
Η PALFINGER, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα ανύψωσης, προχωρά σε έναν στρατηγικό μετασχηματισμό, παρουσιάζοντας τη νέα, εκσυγχρονισμένη εταιρική της ταυτότητα. Αυτή η αλλαγή δεν αποτελεί απλώς μια νέα αισθητική προσέγγιση, αλλά την οπτική αποτύπωση της Στρατηγικής 2030+. Το σημαντικότερο ορόσημο είναι ότι η υπόσχεση για “Lifetime Excellence” - Κορυφαία Ποιότητα εφ’ όρου Ζωής - μετουσιώνεται σε πράξη.
Λύσεις κάθετης αποθήκευσης (Vertical Storage) και ρομποτικά συστήματα AutoStore έρχονται στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τη 40ετή τεχνογνωσία της ΕΛΤΡΑΚ στον εξοπλισμό ανύψωσης και logistics.
Στην ελληνική αγορά των κατασκευών και των χωματουργικών έργων, η επιλογή μεταχειρισμένων μηχανημάτων αποτελεί πλέον μια ιδιαίτερα ελκυστική και συχνά στρατηγικά σωστή επιλογή.
